[ Inicio ] / [ Competición ]  / [ Guardiola ]

SOPAR  MOTO CLUB BAIX BERGUEDÀ.
"JOLGORIU  2011" 22 / 01 / 2011
FESTA DE PREMIS I RECONEIXEMENTS TEMPORADA 2010

Moto Club Baix Berguedà

El passat 22 de gener es va celebrar a la localitat de Casserres el sopar de fi de temporada del club. El tradicional "Jolgoriu". Aquest any venia ple de campions a totes les disciplines d'aquest potent club. A més de la celebració de proves del campionat d'Espanya de Trial i Moto Cross. Aquest darrer en el magnífic circuit permanent que té el club a la localitat Olvan.
Aquesta festa serveix per premiar i fer reconeixement a totes les persones destacades en les diferents modalitats.
La secció de vespinos és tan sols una més del club. En aquesta festa es va fer entrega de diplomes del campionat de resistència de l'any 2010 i es va anunciar les novetats de cara al campionat d'aquest any. Bàsicament, la creació d'un campionat de preparadors. Per sorpresa aquest any es va concedir el diploma de millor preparador a Francesc Garí "Qiku".

Una moto representava cada disciplina. No hi podia faltar un vespino.

La festa va estar conduïda en tot moment pel mateix president, Rossend Soler (dreta). A la foto, els participants en la categoria vespinos.

Merescut trofeu sorpresa a Ramón Puig, en reconeixement per la seva tasca en la recuperació de les curses de vespinos a la comarca.

Els guanyadors del campionat de vespinos 2010. Jordi Gutiérrez, Kiqu Garí (preparador) i Guillem Gramunt.